Onneli Paula Hoidot Yhteys  

Luontaishoitola
Onneli

Käyntiosoite:

Revonkatu 1
86300 Oulainen
0400 386 450
Sijainti kartalla

Postiosoite:

Pyykölänkatu 11 B 7
86300 Oulainen

www.onneli.com
hoidot@onneli.com

Järki etsii · sydän löytää

Reiki

Reiki on ikivanha energiahoitomuoto. Japanilainen Mikao Usui toi tämän pitkään unohduksissa olleen opin uudelleen päivänvaloon. Reiki hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti tasapainottaen kehoa, ajatuksia ja tunteita.

Nykyinen elämäntapamme on hyvin stressaavaa ja kehomme joutuu lujille monin tavoin. Reiki avaa kehon energiakanavia ja antaa hoidettavalle hänen sillä hetkellä tarvitsemansa energian. Hoito tehdään hoitopöydällä vaatteiden läpi kehon molemmille puolille. Energia virtaa hoitajan kautta kuluttamatta kuitenkaan hoitajan omaa energiaa. Kehon oma vastustuskyky kasvaa, paranemisprosessit käynnistyvät voimistaen ja nopeuttaen luonnollista paranemista. Hoito mm. rentouttaa, virkistää, lievittää kiputiloja ja laukaisee lihasjännityksiä.

Henkisellä tasolla Reiki puhdistaa ja poistaa kielteisiä tunteita ja avaa uudelleen luonnollisen yhteyden omaan itseemme. Se luo iloa ja voimaa, uskoa omaan itseen ja elämään sekä helpottaa ylittämään vaikeita tilanteita. Reiki kehittää luovuutta, muistia ja intuitiota sekä tarjoaa tien henkiselle kehitykselle.

Tasapainoinen ihminen tiedostaa voimavaransa

Hoidon kesto 70min - 50 € (sis. ALV 24 %)